Gastblog: flashback Assink pure identity

Wat vliegt de tijd toch, zeg! Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden dat het Blended Fashion Event plaatsvond. In het gezellige Hengelo in Twente. De roots van mijn man. De stad waar ik regelmatig geshopt en gestapt heb mijn mijn studievriendin, die er woonde. Helemaal niets mis met Hengelo!

Na van te voren weken kledingcombinaties gemaakt te hebben in mijn hoofd, was ik er eindelijk uit!
Doordeweeks heb ik nooit kledingstress. Mijn werkkleding bestaat uit stretchjeans non-fit, heerlijk lompe werkschoenen en die irritante kreukelbloes, waar geen enkel kreukvrij wasprogramma tegen bestand is. Man, wat heb ik een hekel aan strijken iedere keer. Een normaal mens zou ze in één keer strijken. Ik kan het echter niet opbrengen om meer dan twee tegelijk te strijken. Hoe dan ook, ik had een outfit voor het Fashion Event gevonden! Met in ieder geval mijn Karma of Charme Bahia White boots en blauwe Kiro by Kim vest.

Vol mooie verwachtingen vertrokken we naar Hengelo. Ik vond het zo tof dat mijn man Bernd toch meeging. Het is zo NIET zijn ding, maar hij heeft zich er goed doorheen geslagen! Hij heeft het ‘alderbastend’ naar z’n zin gehad! Dat er Heineken werd geschonken in plaats van Grolsch nam hij op de koop toe.

Een beetje ongemakkelijk gingen we naar binnen. We zijn niet echt mensen die zo op de voorgrond treden en om een drukke, volle ruimte binnen te treden. Dat vergt soms nog steeds wel moed. Gek hoe een mensenbrein toch in elkaar kan zitten! We kregen gelijk een lootje bij binnenkomst: lot 3 en 4. Ja, we waren op tijd binnen! Dat ongemak was helemaal niet nodig, want wat werden we toch warm ontvangen. Judith en Maikel Assink zijn de meest hartelijke mensen die je je maar kunt bedenken! TOP!! Het was zo leuk ze gesproken te hebben!

Er was zoveel te bekijken. De salon ziet er super-de-luxe uit. Bij binnenkomst waren het de zonnebrillen waar Bernd op viel. Hij kon het niet laten en heeft later die dag een blitse blauwe Ray Ban zonnebril gekocht. Matcht overigens goed bij mijn Kiro vest.

Tja, dan denk je dat je alles gehad hebt. Nee, natuurlijk niet! Een overvol kledingrek met vesten van Kiro by Kim, de Carlala hoed én een mega-cool jasje van Carlala Fashion. Een nieuw en langer model! Zucht…waarom? Zo langzamerhand MOET ik er wel een bijbaantje bij hebben.
Over dat jasje kan ik wel een heel blog schrijven, maar nee…. laten we het erop houden dat dit jasje vast ooit in mijn kledingkast komt te hangen…..ooit….. En ik neem me voor bij een volgend Fashion Event! De vesten schreeuwden op hun beurt naar mij: ‘pas mij, pas mij, pas mij!!’ Maar nee, Mireille blijft heel bescheiden staan kijken. ‘DOEN, MIREILLE, PASSEN… de volgende keer.’

De middag vloog voorbij. Het was zo leuk om Lonneke van Style My Day in living person te zien optreden. De ene modeshow na de andere volgde en toen begon de loterij. ‘Dames en heren, houd de loten bij de hand! Hier komt de eerste prijs van de dag: Een paar prachtige Maruti schoenen in luipaardprint. Nummer……4!’ Wat? Bernd drukte het lootje in mijn handen en ik mocht naar voren komen. Ze zijn echt prachtig. Goh, een paar schoenen gewonnen. Ik val van mijn geloof af als ik ze draag. Geen Karma of Charme schoenen aan vandaag, Mireille?

Er volgden nog vele rondes van de loterij en stiekem hoop je toch wel op een Carlala Fashion prijs. Ach, de Karma of Charme laarzen? Graag. Bij de verloting van het Kiro by Kim gilet ging ik redeneren. We hadden bij binnenkomst een stel voor willen laten gaan. Hadden we het maar gedaan! Op lotnummer 5 viel het Kiro by Kim vest!! Jammer dat Kim zelf er niet bij kon zijn voor haar presentatie van haar vesten. Was net de extra kers op de taart geweest.

Al met al was het een ‘onmeunig’ mooi event!

De back-to-normal-life weken zijn allang weer begonnen. Zo anders dan alle pracht en praal dat we die middag hebben gezien. De week na het event hadden we een concert. Bij de garderobe om de jassen op te hangen kregen we een nummertje mee. Nummer 4! Denk je gelijk weer even terug aan de mooie dag.

Verder heb ik me voorgenomen om te gaan sparen voor een fijne kappersbehandeling bij Assink Pure ID volgend jaar. Pssst, niet verder vertellen, maar volgend jaar word ik..40.. Ja, niet voor niets heb ik het lettertype iets kleiner gezet. Ik ben nog in grote ontkenningsfase. De eerste 25 euro is in ieder geval binnen. Want na het verlaten van het event kreeg iedereen een toffe goodiebag met kortingsbonnen van Assink en van Leurink Mode Borne. Haha, de eerste 25 euro voor een Carlala jasje. Of toch een Kiro by Kim vest?

Nogmaals, Assink Pure ID, Carlala Fashion, Lonneke, Leurink Mode en alle andere mensen die hebben meegewerkt aan dit event: BEDANKT! Voor herhaling vatbaar!

Zo, dan ga ik nu naar boven voor het helse karwei: een babyblauw Aldi-bloesje uit de kreukels strijken.

Een fijne dag!

Mireille ”

Blog Mireille foto4

MASTERPHOTO_NL-02-11-14_022

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *