Perfect time for a photoshoot

VEER GEHURKT I9Je hebt van die dagen dat je concentratievermogen nog minder is dan dat van een halve Bert Visscher. Het lukt me op dat soort dagen altijd nog net om mijn email-inbox te openen, maar daar is alles dan wel mee gezegd, dan wel mee gedaan. Als ik op zo’n dag het concentratievermogen van een goudvis zou kunnen overnemen (3 seconden), zou ik nog vrij tevreden zijn. Het is soms zelfs zo erg dat ik me omdraai op mijn stoel (waarschijnlijk met een reden, want wie is er zo gek om zonder reden op een stoel te gaan zitten ronddraaien) en me na aan kwartslagdraai al niet meer kan herinneren waarom ik die draai ook alweer wilde maken. De strekking moge duidelijk zijn: zulke dagen…   MAN-OH-MAN. [separator type=’transparent’ color=” thickness=’5′ up=’5′ down=’5′]

En jawel dames en heren, it’s your lucky day  (wat nou vrijdag de 13e), want vandaag is het weer zo ver. Mijn concentratievermogen heeft me weer eens laten vallen als een baksteen, is blijven liggen in mijn bed, heeft schoon genoeg van mij of whatsoever. Van schaal 1 op 10 zou ik zeggen dat mijn concentratievermogen -1 is. De reden? Het WK! SUUS OP GROND STRA2Verklaar me voor gek, maar ik heb de hele dag al het gevoel alsof ik zes jaar ben en mijn zwemdiploma moet halen. Geen idee of ik daar destijds zenuwachtig voor was, maar ik kan me er iets bij voorstellen. En aangezien m’n concentratieboog uitgetekend niet eens een halve millimeter zou zijn, ben ik niet in staat een beter voorbeeld te verzinnen dan dit.[separator type=’transparent’ color=” thickness=’5′ up=’5′ down=’5′]

What to do?  Blijven zitten, wachten en staren tot het 21:00 uur is, is misschien een beetje ongezellig (en raar, want dat zou betekenen dat ik nog vier uur in mijn eentje zou moeten zitten staren). Bovendien hoef ik er naast een concentratieprobleem, niet ook nog een doorzitplek bij. Naar mijn beeldscherm staren tot ik er een oogafwijking aan overhoud, vind ik ook niet perse heel verleidelijk en van rondjes draaien op mijn stoel blijk ik na wat test-rondjes kotsmisselijk te worden. Ik kijk een beetje op me heen, verleg hier en daar een blaadje en overdenk mijn zorgen van vanavond. Wat doe ik aan? Hoe laat moet ik waar zijn? En hoe zorg ik ervoor dat ik een goede zitplek vind vanwaar ik de wedstrijd perfect kan volgen? PANIEK! Straks vind ik die niet! Ok, concentratievermogen -2.[separator type=’transparent’ color=” thickness=’5′ up=’5′ down=’5′]

En dan ineens heb je het. Mochten jullie je afvragen waar toch altijd al die duizenden foto’s vandaan komen op onze Facebook-sites? Bedank mijn concentratievermogen maar. Of beter gezegd: dat concentratievermogen dat er niet is dus. HUP HOLLAND HUP! [separator type=’transparent’ color=” thickness=’5′ up=’5′ down=’5′]

 

SEEME WK

BIG BANG BLAUW

VEER IN GRAS ZONDER CAMPOMAGGI


Posted

in

by

Comments

One response to “Perfect time for a photoshoot”

  1. Yvonne Schuttevaar Avatar
    Yvonne Schuttevaar

    Super leuk stukje. En stiekem zijn we allemaal een beetje zenuwachtig voor vanavond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *