Let’s go to the beach, each, let’s go get away..

Campomaggi bag
Campomaggi bag @ the beach

 

Als ik aan vakantie denk, denk ik aan zon. Als ik aan zon denk, denk ik aan de zee.. en ja.. als ik aan de zee denk, denk ik aan mijn bikini.. oftewel: bikini-proof.

Waar kunnen we deze killerbody ophalen? Want zeg nou eerlijk.. wat zou dat heerlijk zijn.. beetje afdingen op marktplaats (we blijven Hollanders) en na deze legendarische aankoop lekker bank hangen met een zelfvoldane glimlach op mijn gezicht… ‘Heb ik dat toch eens even lekker geregeld’.

MAARRR helaas, zo werkt dat niet…dat weet jij net zo goed als ik… en dat weet ieder ander (al hoewel…misschien kun je dit je kleine buurjongetje van 4 wel proberen wijs te maken, mocht je je echt vervelen) Ok, Plan B.

Na een winter lekker gesmikkeld te hebben van overheerlijke brownies en warme chocolademelk met slagroom is het tijd voor verandering. En misschien is dit niet eens zo erg. Soms is het nodig om weer met beide voeten op de grond te worden gezet. Laten we de smoesjes over boord gooien en de gezonde levensstijl vanaf vandaag omarmen. Geen reden meer om jezelf te troosten met lekkernijen nu de zon schijnt (‘Ik weet zeker dat die regenbui het op mij gemunt had!!!’) en bovendien… een romantische avondwandeling maken bij zonsondergang, wie wil dat nou niet?

 

 

Ik heb vanmorgen mijn sportschoenen van het lijstje ‘vage kennissen’ geschrapt en toegevoegd aan mijn ‘beste vrienden bestand’. Ik ben klaar voor een energieke/sportieve zomer!! Daarna welverdiend genieten op het strand met een drankje, Carlala hoedje paraat tegen de zon en Karma’s aan mijn voeten tegen de hitte van het warme zand.

Wat hebben we het toch goed..

Fijne zomer!!!


Posted

in

, , , ,

by

Comments

2 responses to “Let’s go to the beach, each, let’s go get away..”

  1. Anouck Avatar

    Heel leuk myrth!

  2. Wies Karemaker Avatar

    Helemaal eens! Maar waarschijnlijk hadden we beter in de lente beter ”beste vrienden” kunnen maken 🙂 too late to be sorry! Dus welkom “new best friends”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *